Salmiakkipannacotta

Ainekset

1 dl Haganol salmiakkimikseriä
4 dl Kermaa
1 dl Sokeria
2 kpl Liivatelehteä

Valmistusohje

  1. Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
  2. Mittaa kattilaan kerma ja sokeri. Kiehauta ja lisää joukkoon salmiakkimikseri sekoita tasaiseksi.
  3. Purista liivatteista vedet pois ja lisää kermaseoksen joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja anna vahdon laskeutua.
  4. Annostele haluamaasi annosvuokiin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

Lisää salmiakkireseptejä

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.