Salmiakkikastike suolaiselle ruualle
Ainekset
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
2 dl lihalientä
0,5 dl balsamicoetikkaa
1 dl tomaattipyrettä
0,5 dl soijaa
1 dl ruokosokeria (muscovado)
1 rkl Dijon-sinappia
1 dl Haganol salmiakki mixeriä
Hyppysellinen inkivääriä ja neilikkaa
Valmistusohje
- Kuullota pilkotut sipulit ja valkosipulit oliiviöljyssä.
- Lisää lihaliemi ja muut aineet. Hauduta n. 45 min.
- Siivilöi kastike. Kiehauta n. 5 min. Kastike on valmis.
Kuvassa ylikypsää kassleria Salmiakkikastikkeella, basilika-bataattiröstit, uunipaahdettua kesäkurpitsaa, paprikaa ja ananasta.





