Salmiakkikastike suolaiselle ruualle

Ainekset

2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
2 dl lihalientä
0,5 dl balsamicoetikkaa
1 dl tomaattipyrettä
0,5 dl soijaa
1 dl ruokosokeria (muscovado)
1 rkl Dijon-sinappia
1 dl Haganol salmiakki mixeriä
Hyppysellinen inkivääriä ja neilikkaa

Valmistusohje

  1. Kuullota pilkotut sipulit ja valkosipulit oliiviöljyssä.
  2. Lisää lihaliemi ja muut aineet. Hauduta n. 45 min.
  3. Siivilöi kastike. Kiehauta n. 5 min. Kastike on valmis.

Kuvassa ylikypsää kassleria Salmiakkikastikkeella, basilika-bataattiröstit, uunipaahdettua kesäkurpitsaa, paprikaa ja ananasta.

Lisää salmiakkireseptejä

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.