Haganol Brylee by Trattoria Seurahuone Lahti
Ainekset
Rasiallinen Haganol Salmiakkia
500 g kermaa
100 g kananmunankeltuaisia
90 g sokeria
Valmistusohje
- Kiehauta kerma ja laita Haganol-salmiakit likoamaan kermaan. Anna maustua välillä sekoittaen n.1h ajan. Siivilöi karkkisattumat pois.
- Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Kiehauta kermaseos uudelleen ja lisää se koko ajan sekoittaen muna-sokeriin. Siivilöi uudelleen.
- Jaa massa 6-8 annosvuokaan ja kypsennä uunissa 90C noin 30 min.
- Jäähdytä bryleet. Päällystä ruskealla sokerilla ja karamellisoi varoen kaasupolttimolla. Tarjoa lisäksi vadelmia, vadelmageeliä, Haganol-salmiakkeja ja pieni pallo vaniljajäätelöä.





