Haganol Brylee by Trattoria Seurahuone Lahti

Ainekset

Rasiallinen Haganol Salmiakkia
500 g kermaa
100 g kananmunankeltuaisia
90 g sokeria

Valmistusohje

  1. Kiehauta kerma ja laita Haganol-salmiakit likoamaan kermaan. Anna maustua välillä sekoittaen n.1h ajan. Siivilöi karkkisattumat pois.
  2. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. 
Kiehauta kermaseos uudelleen ja lisää se koko ajan sekoittaen muna-sokeriin. Siivilöi uudelleen.
  3. Jaa massa 6-8 annosvuokaan ja kypsennä uunissa 90C noin 30 min.
  4. Jäähdytä bryleet.
 Päällystä ruskealla sokerilla ja karamellisoi varoen kaasupolttimolla. 

Tarjoa lisäksi vadelmia, vadelmageeliä, Haganol-salmiakkeja ja pieni pallo vaniljajäätelöä.

Lisää salmiakkireseptejä

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.