Salmiakki-illallinen 31.1.2026 Lahdessa

koko3 ruokalajin menu

Vuonna 2026 on aihetta juhlaan, sillä Haganol ja Apteekin Salmiakki täyttävät 75 vuotta. Tervetuloa juhlimaan kanssamme 31.1.2026 klo 17.00 nautiskellen Gastropub Myllyn loihtimasta salmiakki-illallisesta. Valittavanasi on kaksi erilaista menua, jotka sisältävät salmiakkisen alkudrinkin sekä kolme ruokalajia, joiden valmistuksessa on käytetty käsintehtyjä Haganolin Apteekin Salmiakki -tuotteita. Illallispaikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea!

MENU 1
Alkudrinkki: Salmiakkinen tervetuliaismalja
Alkuruoka: Sokerisuolattua lohta, salmiakkivoikastiketta, marinoitua kurkkua ja tilliä
Pääruoka: Yrteillä ja sitruunalla kuorrutettua ylikypsää naudan rintaa, salmiakkikastiketta, savukylkiperunakakku, kurpitsapyrettä ja salmiakkiliemessä haudutettuja pikkusipuleita
Jälkiruoka: Salmiakkipannacotta, salmiakkivaahtokarkki, lemon curdia, appelsiinisorbettia ja omenasalmiakkikompottia

MENU 2
Alkudrinkki: Salmiakkinen tervetuliaismalja
Alkuruoka: Sokerisuolattua lohta, salmiakkivoikastiketta, marinoitua kurkkua ja tilliä
Pääruoka: Paistettua siikaa, hummerikastiketta, salmiakilla maustettua sitruunarisottoa ja varsiparsakaalia
Jälkiruoka: Salmiakkipannacotta, salmiakkivaahtokarkki, lemon curdia, appelsiinisorbettia ja omenasalmiakkikompottia

Molempien menujen ruoka-annokset ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Aika: 31.1.2026 klo 17.00
Paikka: Gastropub Mylly, Vuorikatu 35, Lahti

49,00 

Vaaka

Paljonko laitetaan?

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.