Salmiakkisuukot
Itse valmistetut suukot ovat ihania myös syötäväksi lahjaksi. Säilytä suukot jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Nämä suukot on täytetty uskomattoman herkullisella salmiakkitäytteellä.
Ainekset
20 kpl
20 Suklaa Marie -keksiä
4 munanvalkuaista
2 1/2 dl sokeria
3/4 dl Haganol SalmiakkiMixeriä
300-400 g valkosuklaata
Valmistusohje
- Laita keksit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi valkoiseksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten, kunnes saat paksun jähmeän marengin. Lisää joukkoon Salmiakki Mixer sekoittaen.
- Pursota salmiakkimarenki kekseille keoiksi. Kypsennä 175 asteessa uunin keskiritilätasolla 6-7 minuuttia.
- Paloittele valkosuklaa reunalliselle lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoittaen. Valuta valkosuklaata suukkojen päälle lusikalla.
- Laita jääkaappiin jähmettymään.





