salmiakkisuukot

Salmiakkisuukot

Itse valmistetut suukot ovat ihania myös syötäväksi lahjaksi. Säilytä suukot jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Nämä suukot on täytetty uskomattoman herkullisella salmiakkitäytteellä.

Ainekset

20 kpl

20 Suklaa Marie -keksiä
4 munanvalkuaista
2 1/2 dl sokeria
3/4 dl Haganol SalmiakkiMixeriä
300-400 g valkosuklaata

Valmistusohje

  1. Laita keksit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi valkoiseksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten, kunnes saat paksun jähmeän marengin. Lisää joukkoon Salmiakki Mixer sekoittaen.
  2. Pursota salmiakkimarenki kekseille keoiksi. Kypsennä 175 asteessa uunin keskiritilätasolla 6-7 minuuttia.
  3. Paloittele valkosuklaa reunalliselle lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoittaen. Valuta valkosuklaata suukkojen päälle lusikalla.
  4. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Lisää salmiakkireseptejä

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.