Salmiakkipossu (sisäfilee)

Ainekset

Porsaan sisäfilee (n. 500-600 g)
½ dl salmiakki mikseriä tai salmiakkisnapsia
3-4 tl grillimaustetta

Valmistusohje

  1. Valele lihan pinta salmiakki mikserillä, ripottele grillimauste lihalle, marinoi noin 1 vrk.
  2. Paista filee kokonaisena grillissä sisältä meheväksi.
  3. Anna lihan vetäytyä muutamapaistamisen jälkeen ja leikkaa viipaleiksi.

Vinkki: Voit käyttää myös esim. ulkofilettä. Jos liha on kovin paksu, lisää marinointiaikaa vuorokaudella tai leikkaa liha pihveiksi, jolloin muutaman tunnin marinointiaika riittää.

Reseptin laati keittiömestari Markku Ojala

Lisää salmiakkireseptejä

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.