Salmiakkipopcorn-kipot

Salmiakkipopcornit ovat ihania! Valmista niitä valmistujaisjuhlien herkutteluun, halloweenina, lastenjuhliin tai vaikkapa leffaherkuksi.

Ainekset

Annoksia: 6-8
Valmistusaika: 20 minuuttia
Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia

2 dl sokeria
1 dl Haganol Apteekin Salmiakki® -mixeriä
1 tl vaniljasokeria
1 pss mikropopcornia

Valmistusohje

Kaikille tuttu Apteekin Salmiakki on ihastuttava raaka-aine myös mixerinä, joka taipuu moneen. Apteekin Salmiakki -mixer sopii jälkiruokiin, leivonnaisiin ja vaikkapa grilliruoan marinointiin. Tuotteita voit ostaa apteekeista, hyvin varustelluista ruokakaupoista tai tilata Haganolin verkkokaupasta.

  1. Mittaa sokeri ja Apteekin Salmiakki -mixer kattilaan. Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes seos sakenee. Mausta valmis kastike vaniljasokerilla.
  2. Valmista mikropopcornit pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä valmiit popcornit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Valuta salmiakkikastike popcornien päälle ja sekoita halutessasi kertakäyttöhansikkaat kädessä.
  4. Jaa popcornit esimerkiksi kartonkisiin kuppikakkuvuokiin.

Reseptin laatinut: Hellapoliisi

Lisää salmiakkireseptejä

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.