Salmiakkipopcorn-kipot
Salmiakkipopcornit ovat ihania! Valmista niitä valmistujaisjuhlien herkutteluun, halloweenina, lastenjuhliin tai vaikkapa leffaherkuksi.
Ainekset
Annoksia: 6-8
Valmistusaika: 20 minuuttia
Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia
2 dl sokeria
1 dl Haganol Apteekin Salmiakki® -mixeriä
1 tl vaniljasokeria
1 pss mikropopcornia
Valmistusohje
Kaikille tuttu Apteekin Salmiakki on ihastuttava raaka-aine myös mixerinä, joka taipuu moneen. Apteekin Salmiakki -mixer sopii jälkiruokiin, leivonnaisiin ja vaikkapa grilliruoan marinointiin. Tuotteita voit ostaa apteekeista, hyvin varustelluista ruokakaupoista tai tilata Haganolin verkkokaupasta.
- Mittaa sokeri ja Apteekin Salmiakki -mixer kattilaan. Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes seos sakenee. Mausta valmis kastike vaniljasokerilla.
- Valmista mikropopcornit pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä valmiit popcornit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Valuta salmiakkikastike popcornien päälle ja sekoita halutessasi kertakäyttöhansikkaat kädessä.
- Jaa popcornit esimerkiksi kartonkisiin kuppikakkuvuokiin.
Reseptin laatinut: Hellapoliisi





