Salmiakki-suklaatryffeli

Ainekset

1/2 dl Haganol Apteekin salmiakkimixeriä
1/2 dl Kuohukermaa
250 g Tummaa suklaata
20 g Voita

Valmistusohje

  1. Paloittele suklaa pieniksi paloiksi kulhoon.
  2. Kiehauta kerma ja salmiakkimixeri.
  3. Kaada suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi massaksi kumilastalla.
  4. Lisää joukkoon voi ja sekoita tasaiseksi.
  5. Laita jääkaappiin jäähtymään.
  6. Muotoile jäähtyneestä massasta palloja ja pyörittele kaakaojauheessa tai rouhitussa salmiakissa. Säilytä pallot jääkaapissa.

Lisää salmiakkireseptejä

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.