Rocky Road

Näissä suussa sulavissa paloissa on ihana salmiakkiyllätys! Valmista helppotekoinen Rocky road salmiakkiyllätyksellä höystettynä vaikkapa äitienpäiväherkuksi!

Ainekset

noin 15 annospalaa

200 g valkosuklaata
200 g maitosuklaata
50 g cashewpähkinöitä
2 rasiaa Haganol Apteekin Salmiakkia
2 dl pieniä vaahtokarkkeja
1 dl keksinmuruja
3 kuivattua aprikoosia

Pinnalle
150 g sulatettua maitosuklaata

Valmistusohje

  1. Paloittele suklaat syvälle lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut.
  2. Paloittele cashewpähkinät veitsellä työlaudalla ja lisää Apteekin salmiakin, vaahtokarkkien, keksienmurujen ja pieneksi paloiteltujen aprikoosien kanssa sulatetun suklaan joukkoon.
  3. Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun pieneen uunivuokaan, jonka koko on 25×15 cm. Sulata lopuksi maitosuklaa ja levitä se pinnalle.
  4. Anna jähmettyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
  5. Leikkaa pieniksi paloiksi ja tarjoa!

Lisää salmiakkireseptejä

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.