Kermapannacotta ja salmiakki-omenakompotti

Kermapannacotta on aina tyylikäs tarjottava jälkiruoaksi. Valmista syksyn omenoista upea salmiakkikompotti seuraksi.

Ainekset

4 annosta

5 dl kuohukermaa
1 dl hyytelösokeri multia
1 tl vaniljasokeria

Lisäksi:
4 omenaa
1-2 tl kanelia
1 dl hillosokeria
n. 3/4 dl Haganol Apteekin Salmiakki Mixeriä TAI maun mukaan

Valmistusohje

  1. Mittaa kuohukerma ja hyytelösokeri multi kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen.
  2. Anna kiehua puoli minuuttia. Jaa liemi annoskulhoihin ja nosta kylmään hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
  3. Valmista seuraksi salmiakilla maustettu omenakompotti.
  4. Kuori ja kuutioi omenat.
  5. Laita ne kattilaan kanelin ja hillosokerin kanssa. Lisää Salmiakki Mixer ja anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia, tai kunnes omenat ovat pehmenneet sopivasti.
  6. Jäähdytä ja tarjoa kermapannacottan kanssa.

Lisää salmiakkireseptejä

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.