Salmiakkikaupan toimitusehdot

Kaikki tarjoamamme tuotteet löytyvät heti varastostamme, ellei toisin ole mainittu.

1. Tilaaja

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tilata ainoastaan huoltajan suostumuksella.

2. Toimitusaika

Lähetettyänne tilauksenne meille saatte automaattisen vahvistuksen. Tämä tarkoittaa, että olemme vastaanottaneet tilauksenne. Käsiteltyämme tilauksenne, lähetämme varsinaisen tilausvahvistuksen/laskun sähköpostiinne. Asiakas vastaa tilauksen yhteydessä antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Muista käyttää viitenumeroa maksaessasi laskua.

HUOM! TILATUT TUOTTEET TULEE MAKSAA TILILLEMME ETUKÄTEEN, SEN JÄLKEEN LÄHETÄMME TUOTTEET ASIAKKAALLE.

Pyrimme toimittamaan tilaamanne tuotteet Postin kuljetettavaksi mahdollisuuksien mukaan, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Huomioikaa, että maksaminen muiden pankkien, kuin Nordean tileiltä vie aikaa 1-2 arkipäivää. Sesonkiaikana ja muissa poikkeustapauksissa postitamme tilauksenne 1-3 arkipäivän kuluessa maksusuorituksenne saapumisesta. Pidemmistä toimitusajoista ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse. Oy Haganol Ab pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli asiakkaan maksusuoritus ei näy tilillämme 2 arkipäivän kuluessa laskun eräpäivästä, tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsettömiä vaikeuksia. Jos tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme, tiedotamme muuttuneesta toimitusajasta viipymättä. Jos asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole riittävää määrää varastossamme, asiakas voi halutessaan perua tilauksen.

3. Toimituspaikka

Tilaamasi tuotteet toimitetaan tilausosoitteen mukaiseen lähimpään Itellan postitoimipaikkaan. Toimitamme tilauksia Suomen lisäksi myös kaikkiin EU-maihin.

We deliver orders in Finland and also in all EU countries.  Ask for shipping costs.

4. Toimituskulut

ITELLA ECONOMY 16  7,90 €

Noudettavissa osoitteen mukaisesta postista pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.
Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Toimituskulut sisältävät lähetys- sekä pakkauskulut.

5. Kuljetuksessa vioittunut tuote

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto Postin virkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet pakkauksen sisällä on vioittunut, tee Itellan postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen meihin yhteyttä sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

6. Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla täysin käyttämätön, alkuperäisessä myyntipakkauksessaan, ehjä ja myyntikuntoinen. Liittäkää palautukseen kopio laskusta. Ilmoittakaa, haluatteko palauttaa tuotteen tai vaihtaa sen toiseen tuotteeseen.
Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Maksamme hyvitykset todettuamme tuotteen myyntikuntoiseksi, viimeistään 30 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen/tuotteiden arvo.
Jos toteat tuotteen virheelliseksi, pyydämme ottamaan yhteyttä info@haganol.fi -osoitteeseen tai puhelimitse 03-7341343 ja kertomaan, millaisesta virheestä on kysymys. Oy Haganol Ab veloittaa aiheettomista palautuksista postituskulut asiakkaalta.

7. Hinnat

Nettikaupan hinnat voivat poiketa liikkeiden hinnoista. Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero. Voimassaoleva hinta palvelussa on tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Jos tuotteen hinta halpenee tilauksen jälkeen, erotusta ei hyvitetä. Palvelun tuottaja pidättää oikeuden erheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

8. Muuta

Oy Haganol Ab omistaa kaikki oikeudet haganol.fi -verkkokauppaan. Tuotteiden kuvia, pakkauksia, tuotetietoja, hintoja jne. voidaan muuttaa, lisätä tai poistaa etukäteen siitä ilmoittamatta. Oy Haganol Ab pidättää oikeuden perua kauppa, jos internet-sivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä. Ilmoitamme asiakkaalle, mikäli hinta ei ole se, mitä tilauksen yhteydessä on ilmoitettu.

9. Riitojen ratkaisu

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lainsäädäntöä ja sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti osapuolten kesken neuvotteluteitse.