Posted on

Salmiakkipossu

Salmiakkipossua

Salmiakkipossu sopii rohkealle. Valmista marinadi, laita possu marinoitumaan ja sytytä grilli!

Salmiakkipossu

6 – 7 annosta

1 kg porsaan kasslerpihvejä

Marinadiin:
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
½ dl Apteekin Salmiakki Mixeriä

  1. Ota liha huoneenlämpöön.
  2. Valmista marinadi sekoittamalla marinadin ainekset sekaisin.
  3. Laita kasslerpihvit marinadin joukkoon ja anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
  4. Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  5. Kuumenna grilli ja grillaa molemmin puolin.
  6. Tarjoa mehevän salmiakkipossun kanssa uuden sadon perunoita ja salaattia.

Reseptin laati Hellapoliisi.