Voitele 20 cm halkaisijaltaan oleva irtopohjavuoka ja laita jääkaappiin. Kaulitse taikina n, 4 mm paksuksi, painele vuokaan ja leikkaa reunat pois. Laita jääkaappiin lepäämään 20 minuutiksi. Tee pohjaan haarukalla muutama reikä ja esipaista uunissa 175 asteessa n 15 minuuttia
Täyte
6 kpl Kananmunaa
250g Sokeria
3 Sitruunankuori raastettuna ja mehu
2 dl Ranskankermaa tai smetanaa
Sekoita munat ja sokerit tasaiseksi massaksi. Lisää joukkoon ranskankerma ja sitruunakuori raaste, sekoita tasaiseksi. Sekoita sitruunanmehu joukkoon. Kaada täyty esipaistetun pohjan päälle ja kypsennä uunissa 150 asteessa n 20 minuuttia.
Salmiakkikastike
2dl Kermaa
2 ras Haganol Apteekin salmiakkia
3 rkl Sokeria
Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä kastikkeeksi