
Salmiakkipopcornit ovat ihania! Valmista niitä valmistujaisjuhlien herkutteluun, halloweenina, lastenjuhliin tai vaikkapa leffaherkuksi.
Annoksia: 6-8
Valmistusaika: 20 minuuttia
Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia
Kaikille tuttu Apteekin Salmiakki on ihastuttava raaka-aine myös mixerinä, joka taipuu moneen. Apteekin Salmiakki -mixer sopii jälkiruokiin, leivonnaisiin ja vaikkapa grilliruoan marinointiin. Tuotteita voit ostaa apteekeista, hyvin varustelluista ruokakaupoista tai tilata Haganolin verkkokaupasta.
Nyt herkutellaan salmiakkipopcorneilla!
Salmiakkipopcorn-kipot
6-8 annosta
2 dl sokeria
1 dl Haganol Apteekin Salmiakki® -mixeriä
1 tl vaniljasokeria
1 pss mikropopcornia
Mittaa sokeri ja Apteekin Salmiakki -mixer kattilaan.
Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes seos sakenee.
Mausta valmis kastike vaniljasokerilla.
Valmista mikropopcornit pakkauksen ohjeen mukaan.
Levitä valmiit popcornit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Valuta salmiakkikastike popcornien päälle ja sekoita halutessasi kertakäyttöhansikkaat kädessä.
Jaa popcornit esimerkiksi kartonkisiin kuppikakkuvuokiin.
Reseptin laatinut: Hellapoliisi