Maukkaat valkosuklaalla kuorrutetut salmiakki-suklaapopsit voit tarjota pienistä paperi- tai metallivuoista tai laittaa niihin tikut. Valmista kerralla reilu määrä ja tarjoa kevään ja kesän juhlissa!
Salmiakki-suklaapopsit
½ dl Haganol Apteekin Salmiakki Mixeriä
1 pötkö suklaakeksejä
200 g tummaa suklaata
100 g tuorejuustoa
10 g (1 pussi) Haganol Apteekin Salmiakkijauhetta
Pinnalle:
200 g valkosuklaata
- Laita Apteekin Salmiakki Mixeri tehosekoittimeen ja lisää joukkoon suklaakeksit.
- Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
- Lisää sulatettu suklaa tehosekoittimeen ja lisää vielä tuorejuusto ja Apteekin Salmiakki -jauhe. Jauha ainekset tasaiseksi.
- Mikäli seos on liian rakeista, lisää halutessasi hieman tuorejuustoa tai Apteekin Salmiakki Mixeriä. Laita seos hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
- Pyörittele pieniä palloja kertakäyttökäsineet kädessä.
- Anna jähmettyä hetki kylmässä.
- Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
- Kääntele pallot sulatetussa valkosuklaassa ja anna jähmettyä hetki kylmässä ennen tarjoilua.
Vinkki! Ripottele halutessasi pinnalle Apteekin Salmiakki -jauhetta.