Posted on

Salmiakki-suklaapopsit

valkosuklaapopsit

Maukkaat valkosuklaalla kuorrutetut salmiakki-suklaapopsit voit tarjota pienistä paperi- tai metallivuoista tai laittaa niihin tikut. Valmista kerralla reilu määrä ja tarjoa kevään ja kesän juhlissa!

Salmiakki-suklaapopsit

½ dl Haganol Apteekin Salmiakki Mixeriä
1 pötkö suklaakeksejä
200 g tummaa suklaata
100 g tuorejuustoa
10 g (1 pussi) Haganol Apteekin Salmiakkijauhetta

Pinnalle:
200 g valkosuklaata

  1. Laita Apteekin Salmiakki Mixeri tehosekoittimeen ja lisää joukkoon suklaakeksit.
  2. Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
  3. Lisää sulatettu suklaa tehosekoittimeen ja lisää vielä tuorejuusto ja Apteekin Salmiakki -jauhe. Jauha ainekset tasaiseksi.
  4. Mikäli seos on liian rakeista, lisää halutessasi hieman tuorejuustoa tai Apteekin Salmiakki Mixeriä. Laita seos hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
  5. Pyörittele pieniä palloja kertakäyttökäsineet kädessä.
  6. Anna jähmettyä hetki kylmässä.
  7. Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
  8. Kääntele pallot sulatetussa valkosuklaassa ja anna jähmettyä hetki kylmässä ennen tarjoilua.

Vinkki! Ripottele halutessasi pinnalle Apteekin Salmiakki -jauhetta.