
Näissä suussa sulavissa paloissa on ihana salmiakkiyllätys! Valmista helppotekoinen Rocky road salmiakkiyllätyksellä höystettynä vaikkapa äitienpäiväherkuksi!
Rocky Road
noin 15 annospalaa
200 g valkosuklaata
200 g maitosuklaata
50 g cashewpähkinöitä
2 rasiaa Haganol Apteekin Salmiakkia
2 dl pieniä vaahtokarkkeja
1 dl keksinmuruja
3 kuivattua aprikoosia
Pinnalle:
150 g sulatettua maitosuklaata
Paloittele suklaat syvälle lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut.
Paloittele cashewpähkinät veitsellä työlaudalla ja lisää Apteekin salmiakin, vaahtokarkkien, keksienmurujen ja pieneksi paloiteltujen aprikoosien kanssa sulatetun suklaan joukkoon.
Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun pieneen uunivuokaan, jonka koko on 25×15 cm. Sulata lopuksi maitosuklaa ja levitä se pinnalle.
Anna jähmettyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
Leikkaa pieniksi paloiksi ja tarjoa!