Posted on

Salmiakkipossu

Salmiakkipossua

Salmiakkipossu sopii rohkealle. Valmista marinadi, laita possu marinoitumaan ja sytytä grilli!

Salmiakkipossu

6 – 7 annosta

1 kg porsaan kasslerpihvejä

Marinadiin:
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
½ dl Haganol Salmiakki Mixeriä

Ota liha huoneenlämpöön.
Valmista marinadi sekoittamalla marinadin ainekset sekaisin.
Laita kasslerpihvit marinadin joukkoon ja anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna grilli ja grillaa molemmin puolin.
Tarjoa mehevän salmiakkipossun kanssa uuden sadon perunoita ja salaattia.

Reseptin laati Hellapoliisi.

Kerro kaverillekin!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone