Posted on

Salmiakkisuukot

salmiakkisuukot

Itse valmistetut suukot ovat ihania myös syötäväksi lahjaksi. Säilytä suukot jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Nämä suukot on täytetty uskomattoman herkullisella salmiakkitäytteellä.

Salmiakkisuukot

20 kpl

20 Suklaa Marie -keksiä
4 munanvalkuaista
2 1/2 dl sokeria
3/4 dl Haganol SalmiakkiMixeriä
300-400 g valkosuklaata

Laita keksit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi valkoiseksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten, kunnes saat paksun jähmeän marengin. Lisää joukkoon SalmiakkiMixer sekoittaen.

Pursota salmiakkimarenki kekseille keoiksi. Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla 6-7 minuuttia.

Paloittele valkosuklaa reunalliselle lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoittaen. Valuta valkosuklaata suukkojen päälle lusikalla.

Laita jääkaappiin jähmettymään.

Nauti!

Kerro kaverillekin!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone