Posted on

Salmiakkipopcorn-kipot

Salmiakkipopcornit ovat ihania! Valmista niitä valmistujaisjuhlien herkutteluun, halloweenina, lastenjuhliin tai vaikkapa leffaherkuksi.

Annoksia: 6-8
Valmistusaika: 20 minuuttia
Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia

Kaikille tuttu Apteekin Salmiakki on ihastuttava raaka-aine myös mixerinä, joka taipuu moneen. Apteekin Salmiakki -mixer sopii jälkiruokiin, leivonnaisiin ja vaikkapa grilliruoan marinointiin. Tuotteita voit ostaa apteekeista, hyvin varustelluista ruokakaupoista tai tilata Haganolin verkkokaupasta.

Nyt herkutellaan salmiakkipopcorneilla!

Salmiakkipopcorn-kipot

6-8 annosta
2 dl sokeria
1 dl Haganol Apteekin Salmiakki® -mixeriä
1 tl vaniljasokeria
1 pss mikropopcornia

Mittaa sokeri ja Apteekin Salmiakki -mixer kattilaan.
Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes seos sakenee.
Mausta valmis kastike vaniljasokerilla.
Valmista mikropopcornit pakkauksen ohjeen mukaan.
Levitä valmiit popcornit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Valuta salmiakkikastike popcornien päälle ja sekoita halutessasi kertakäyttöhansikkaat kädessä.
Jaa popcornit esimerkiksi kartonkisiin kuppikakkuvuokiin.

Reseptin laatinut: Hellapoliisi

Kerro kaverillekin!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone