Omenainen salmiakkihillo

Ainekset

0,75 l valmista hilloa

700 g omenoita
200 g hillosokeria
½ dl Haganolin salmiakkimixeriä

Valmistusohje

  1. Kuori omenat ja poista omenankodat. Leikkaa omenat kuutioiksi.
  2. Laita omenakuutiot, hillosokeri ja salmiakkimixeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 15-20 minuuttia, kunnes omenat ovat pehmenneet ja osittain soseutuneet.
  4. Soseuta hienoksi sauvasekoittimella.
  5. Säilö puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin.

Lisää salmiakkireseptejä

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.