Posted on

Lakritsitoffee

lakritsitoffee

Ainekset (noin 30 pientä toffeeta)

2 dl kuohukermaa
2 ½ dl taloussokeria
½ dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
50 g voita tai margariinia
2 rkl salmiakki-mixeriä (salmiakkikaupastamme tai lähimmästä myymälästä)

Mittaa ainekset kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä usein sekoitellen noin 20 minuuttia tai kunnes seos sakenee. Jaa seos pieniin alumiinisiin makeisvuokiin ja nosta jääkaappiin.

Ota lakritsitoffeet huoneenlämpöön noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.

Huom! Nämä toffeet ovat melko sitkeitä, eivätkä sovellu aivan nuorille herkkusuille.

Vinkki! Voit korvata salmiakin karamelli- tai mantelirouheella.

Resepti: Dansukker

Kerro kaverillekin!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone