Posted on

Haganol Brylee by Trattoria Seurahuone Lahti

bryle

Rasiallinen Haganol Salmiakkia
500 g kermaa
100 g kananmunankeltuaisia
90 g sokeria

Kiehauta kerma ja laita Haganol-salmiakit likoamaan kermaan. Anna maustua välillä sekoittaen n.1h ajan. Siivilöi karkkisattumat pois.

Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. 
Kiehauta kermaseos uudelleen ja lisää se koko ajan sekoittaen muna-sokeriin.

Siivilöi uudelleen.

Jaa massa 6-8 annosvuokaan ja kypsennä uunissa 90C noin 30 min.

Jäähdytä bryleet.
 Päällystä ruskealla sokerilla ja karamellisoi varoen kaasupolttimolla. 

Tarjoa lisäksi vadelmia, vadelmageeliä, Haganol-salmiakkeja ja pieni pallo vaniljajäätelöä.

Kerro kaverillekin!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone